alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Kumla Örebro län Sverige

Ingo vs Floyd mästarnas match.

Ingo vs Floyd mästarnas match.
Dokumentär från 1959 av Per Gunvall med Ingemar Johansson och Floyd Patterson.

Det största som någonsin hänt i svensk sporthistoria Se Ingo mot Floyd slag för slag!
Året är 1959. Klockan är fyra på morgonen fredagen den 26 juni. I Sverige sitter alla klistrade vid radioapparaterna. Ingen svensk idrottsman har varken förr eller senare varit med i ett liknande sportevenemang Snart kommer det att skrivas idrottshistoria.
På plats i Yankee stadium i New York ska den svenske utmanaren Ingemar Johansson möta den amerikanske mästaren Floyd Patterson i kampen om världsmästartiteln i professionell tungviktsboxning. På sitt träningsläger utanför New York har Ingemar Johansson tidigare överraskat den amerikanska pressen med att inte använda sin berömda högerkrok men i kampen med Floyd använder sig Ingemar av den i inte mindre än sju spektakulära nedslagningar. Högerkroken blev sedan känd som Tors hammare Nu har du chansen att äga ett stycke svensk idrottshistoria och för första gången se hela kampen om världsnästartiteln på DVD slag för slag.

Finns inte att köpa längre.
Ny och inplastad.
199 kr9 oktober

Kumlatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information