Sökområde Kumla Örebro län Sverige

Redovisning Kumla

Redovisning i Kumla - Ekonoma Redovisningskonsult. Är det tags för redovisning och du söker en revisor? Kontakta Ekonoma Redovisningskonsult för professionella redovisningstjänster i Kumla. Vi erbjuder löpande redovisning i den omfattning som passar dig och ditt företag. Vi gillar redovisning!

Redovisning Kumla | Ekonoma Redovisningskonsult
Ekonoma Redovisningskonsult AB

Redovisning Kumla | Ekonoma Redovisningskonsult

Välkomna till Ekonoma Redovisningskonsult AB!

Småföretagarens bästa vän!

Medan ni gör det ni är bäst på hjälper Ekonoma Redovisningskonsult dig med snabba och flexibla lösningar på dina problem inom redovisning och administration. Vi är själva ett småföretag, så vi förstår din situation mycket väl…

Organisation

Vi arbetar med en “platt” organisation där varje medarbetare har ansvar för sina arbetsuppgifter och kundkontakter. Tre av oss – Hans, Lars och Britt-Marie är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

Affärsidé

Ekonoma Redovisningskonsult AB hjälper små och medelstora företag i Sverige – med tyngdpunkt på området runt Örebro län – med tjänster och rådgivning avseende ekonomisk företagsutveckling, redovisning och administration. Detta gör vi genom att bygga upp långsiktiga relationer till våra kunder, baserade på engagemang, närhet, och lyhördhet för kundernas bästa. På så vis bidrar vi till att utveckla kundernas verksamheter positivt. Vi utvecklar med kunden.

Våra tjänster är
• Redovisning
• Bolagsbildning
• Bokslut & deklaration
• Köpa och sälja företag m.m

Läs gärna mer om oss på vår hemsida!


Ekonoma Redovisningskonsult AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information